R.I.P <3

det är helt sjukt jag kan inte fatta det :'( stor saknad till er <3



Ett fucking Jävla år sen!



Lina det har gått ett år sen du dog!




Martin det har gått ett år sen du dog!



Mina Änglar

Fattar ni hur jobbigt det är utan er här på jordens yta?
Kan inte fatta att det redan har gått ett år!
Saknaden efter er är obeskrivlig,
Jag vill fortfarande inte fatta att ni inte finns mer.
Jag vill inte, jag kan inte fatta det.
det går inte in i mitt huvud att ni är borta, ni finns inte mer, men jag vill att ni ska finnas, varför kan ni inte bara finnas? jag fattar det inte!! Var gud verkligen tvungen till att ta just er 2?
Fanns det inte någon annan han kunde ta?
visst det är fel att ta någon överhuvudtaget!
Men kan ni fatta min saknad efter dessa underbara personer!
dem har den största platsen i mitt hjärta!!



Martin

Martin, vi hann bara träffas några gånger,
och det var på fester bland annat,
du var en helt underbar person så jag förstår att folk vill ha dig till liv igen,
för mig var du en underbar person du brydde dig om alla andra,
du var snäll, rolig, ja, jag vet inte allt. men du var en bra person Martin.
Du är älskad av många, saknad av fler!
Hoppas att du vet det,
och jag hoppas att du ha det bra där du är idag!
Vi ses någon dag i himmelen Martin <3



Lina

Lina Var fan ska jag börja?
Du vet hur jävla mycket du betyder för mig!
Men det gör inte ni andra, så jag ska förklara för er, eller jag ska försöka.
Jag träffade Lina första gången när jag var 9½ år Lina var 11½ år.
Jag kommer inte ihåg vart det var vi träffades,
men jag kommer ihåg att vi hatade varandra så mycket att vi inte klara av att kolla på varandra, till slut orkade inte jag hålla på att fjanta så.
Så jag gick fram till Lina och fråga om vi inte kunde glömma allt och vara vänner, hon sa ja. Vi var vänner sen den dagen. Lina du var en helt underbar person, Du och din kille Martin skulle förlova er och allt. Du valde att gå den vägen jag så många gånger har hindrat dig ifrån att gå, du hade din chans att ta den för ett år sedan, du tog den, du tänkte ringa mig, vad hindra dig från att ringa mig Lina? Vad fan hindra dig? var det för du viste att jag skulle stoppa dig eller vad var det? jag förstår inte det.
Det tog Martin en vecka för honom att våga ringa mig och berätta allt som hade hänt! Jag fick panik Lina, Jag vill med försvinna från jordens yta men jag stannar. Varför vet jag inte ens själv... Lina du är min Ängel, Min Syster, Min Dotter, Mitt allt, Jag Älskar dig och jag svär att det är sant!
Du vet att du betyder mer än någon eller något på denna jord för mig, du vet det va? Lina Jag vill ha dig här igen, jag vill kunna krama dig, pussa dig, snacka med dig, jag vill vara här med dig och ingen annan!
Kan du förstå det? Den dagen du hade tagit ditt liv åkte jag förbi vid kanalen vid centralen i Malmö jag satt i bussen på morgonen på väg hem, jag såg räddningstjänsten hålla på nere i vattnet, jag kommer ihåg att jag fick en hemsk klump i magen som bara skrek efter ditt namn, men jag ville inte tro det och det gjorde jag inte heller fram tills Martin ringde mig. Du hade ju träffat mig på kvällen med Martin, och du var så jävla glad över att ni skulle förlova er, ni skulle ut och fira det, ni drack och drack. till slut kom ångset tillbaka och du ville inte leva mer, du sa till Martin att du bara skulle på toa, du hade ögonen fyllda med tårar, du satt på kanten och titta ner i kanalen, du hade din mobil uppe du letade upp mitt nummer, du la din mobil på kanten och hoppa rakt ner i det iskalla vattnet, du frös ihjäl, räddningstjänsten hann inte i tid. du hann dö
Gumman du är så jävla saknad av mig så det fan inte är sant,
Martin klarar inte av att prata eller titta på mig längre, bara för att vi var lika gumman, han ser dig i mig, även om jag är 2 år yngre än dig, så ser han dig i mig, jag ser dig i mig, det är jätte jobbigt, jag har inga bilder på dig, jag har bara min spegelbild att titta på, visst vi var inte riktiga kopior, men ändå jävligt lika. 
Älskar dig min flicka <3 






För er som inte har fattat så är det inte samma Martin jag skriver om!

Mina Änglar, jag älskar och saknar er så!
Jag hoppas jag får komma till er snart <3


RSS 2.0